APARTMAN 1

Apartman je za smeštaj do 4 osobe, ima četiri odvojena ležaja. Kuhinja je potpuno opremljena, ima i svoj deo dvorišta sa ligištulima i baštenskom garniturom, TV, wi-fi internet i klima ure]aj.

APARTMAN 2

Apartman je predviđen za smeštaj do 2 osobe, spavaća soba ima dva odvojena ležaja. Kuhinja je potpuno opremljena, a apartman ima terasu, TV, wi-fi internet i klima uredjaj. Nalazi se na prvom spratu kuće.

APARTMAN 3

Apartman je predviđen za smeštaj do 4 osobe, spavaća soba ima četiri odvojena ležaja, dve terase, TV, wi-fi internet i klima uredjaj. Kuhinja je potpuno opremljena, a apartman se nalazi na prvom spratu kuće.

APARTMAN 4

Apartman je predviđen za smeštaj do 2 osobe, spavaća soba ima dva odvojena ležaja. Kuhinja je potpuno opremljena, a apartman ima terasu, TV, wi-fi internet i klima uredjaj. Nalazi se na prvom spratu.

EKSTERIJER

Kuća se nalazi na obodu vrnjačkog parka sa puno zelenila i raspolaže uređenim dvorištem sa garniturama za sedenje. Smeštena je u vrlo mirnom i tihom kraju Vrnjačke Banje.

ENTERIJER

Unutrašnjost kuće odiše prijatnom atmosferom i sa mnogo je detalja koji oplemenjuju prostor čineći ga savršenim za Vaš odmor,gde se istovremeno možete opustiti i družiti.